Prognose Zulte Waregem (7e): Opnieuw meestrijden om vijfde(!) keer play-off 1

Prognose Zulte Waregem (7e): Opnieuw meestrijden om vijfde(!) keer play-off 1 Foto: © photonews 22 juli 2016 20:20<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Op vrijdag 29 juli trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eersteklassers zitten in de allerlaatste rechte lijn van hun voorbereiding op het seizoen 2016-2017. Wij schatten hun kansen in en gaan op zoek naar de sterktes en zwaktes. Op plaats 7 posteren we Zulte Waregem AmbitieDe ambitie van Zulte Waregem is die van vele andere clubs: meestrijden om play-off 1. Dan valt het nog altijd af te…

Lees verder op Belgium Soccer: Prognose Zulte Waregem (7e): Opnieuw meestrijden om vijfde(!) keer play-off 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *