Prognose Charleroi (8e): Verlies van Gouden Stier Jérémy Perbet hypothekeert de PO1-ambities

Prognose Charleroi (8e): Verlies van Gouden Stier Jérémy Perbet hypothekeert de PO1-ambities 22 juli 2016 16:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Op vrijdag 29 juli trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eersteklassers zitten in de allerlaatste rechte lijn van hun voorbereiding op het seizoen 2016-2017. Wij schatten hun kansen in en gaan op zoek naar de sterktes en zwaktes. Op plaats 8 posteren we Charleroi. AmbitieDe ambitie van Charleroi is de jongste jaren telkens dezelfde. De Zebra’s proefden twee seizoenen geleden van PO1-voetbal en dat smaakte naar meer. Ook dit…

Lees verder op Belgium Soccer: Prognose Charleroi (8e): Verlies van Gouden Stier Jérémy Perbet hypothekeert de PO1-ambities

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *