Ook voor de fans van KRC Genk was het bibberen: “We zitten gewoon met een defensief probleem”

Ook voor de fans van KRC Genk was het bibberen: “We zitten gewoon met een defensief probleem” Foto: © photonews 22 juli 2016 21:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Voor de supporters van KRC Genk was het donderdagavond bang afwachten. Hun club verloor in Montenegro met 2-0 en er kwamen penalty’s aan te pas om een winnaar aan te duiden. Ook voor Paul Mirtic, voorzitter van supportersclub Racing 90, was het afzien. “Het was een beetje te verwachten dat we het moeilijk gingen krijgen. We hebben de heenwedstrijd ook niet goed aangevat”, zegt Mirtic. “Balkanlanden…

Lees verder op Belgium Soccer: Ook voor de fans van KRC Genk was het bibberen: "We zitten gewoon met een defensief probleem"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *