Transfersaga ten einde: Club Brugge bereikt akkoord met Anthony Limbombe, vrijdag volgen al medische tests

Transfersaga ten einde: Club Brugge bereikt akkoord met Anthony Limbombe, vrijdag volgen al medische tests Foto: © photonews 21 juli 2016 22:20<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anthony Limbombe (22) staat voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. De Belgische spits die de jongste dagen de mercatoberichtgeving beheerste, heeft de overgang waar hij van droomde te pakken. NEC Nijmegen en Club Brugge bereikten een akkoord over een transfer van de 22-jarige Limbombe. De vleugelaanvaller zal op Jan Breydel een vierjarig contract tekenen. Morgen ondergaat hij er zijn medische keuring.Zijn huidige broodheer kwam…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfersaga ten einde: Club Brugge bereikt akkoord met Anthony Limbombe, vrijdag volgen al medische tests

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *