Transfergeruchten 21/07: Barcelona shopt bij Valencia

Transfergeruchten 21/07: Barcelona shopt bij Valencia Foto: © Photonews 22 juli 2016 00:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. FC Barcelona haalt de 22-jarige André Gomes weg bij Valencia. Over de verhuis van de middenvelder bereikten beide clubs donderdag een akkoord.Robin Van Persie zal Fenerbahçe niet verlaten. Dat heeft…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 21/07: Barcelona shopt bij Valencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *