Super League in volle voorbereiding: Genk én Anderlecht binden de schoenen ook aan

Super League in volle voorbereiding: Genk én Anderlecht binden de schoenen ook aan Foto: © Jill Delsaux 21 juli 2016 19:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Steeds meer teams beginnen nu volop met trainen in aanloop naar de Super League. Binnen een dikke maand is het al zover: op 26 augustus openen Genk en Anderlecht het seizoen. Standard begon vorige week al met de voorbereiding, ondertussen zijn ook het leeuwendeel van de andere ploegen in de Super League eraan begonnen.Ook Genk en Anderlecht begonnen deze week met een aantal fysieke testen en eerste…

Lees verder op Belgium Soccer: Super League in volle voorbereiding: Genk én Anderlecht binden de schoenen ook aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *