Maes is op zijn hoede: Angel eruit halen

Racing Genk verdedigt vanavond tegen Podgorica een 2-0-voorsprong uit de heenwedstrijd. Trainer Peter Maes blijft ondanks die voorgift op zijn hoede voor de Montenegrijnen.”Eigenlijk is alles aanwezig om die terugmatch te onderschatten”, stelt Maes in Het Laatste Nieuws. “Het is aan ons om die wedstrijd w?l op een serieuze manier te benaderen. Er moet maar ??n bal goed vallen en dan kan het plots weer alle kanten uit.””Wij moeten ervoor zorgen dat Podgorica niet het gevoel krijgt dat er nog iets mogelijk is, die angel moet er meteen uitgehaald worden.”De Genkse oefenmeester vindt…

Lees verder op Voetbal Belgie: Maes is op zijn hoede: Angel eruit halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *