Transfergeruchten 20/07: Maradona plant een comeback, Zulte Waregem wil af van Benteke

Transfergeruchten 20/07: Maradona plant een comeback, Zulte Waregem wil af van Benteke Foto: © Photonews 20 juli 2016 17:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zaterdag spelen Club Brugge en Standard de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen, maar ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. Wij zetten alles in een handig overzicht. Het is geen echte transfer, maar wel opvallend. Diego Maradona wil Argentijns bondscoach worden om Lionel Messi en zijn land naar prijzen te leiden.Georginio Wijnaldum gaat niet voor Tottenham Hotspur voetballen. De weg voor Liverpool ligt zo helemaal open om…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 20/07: Maradona plant een comeback, Zulte Waregem wil af van Benteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *