Transfergeruchten 20/07: ex-verdediger Racing Genk nu bij Arsenal aangeboden

Transfergeruchten 20/07: ex-verdediger Racing Genk nu bij Arsenal aangeboden Foto: © Photonews 20 juli 2016 13:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zaterdag spelen Club Brugge en Standard de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen, maar ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. Wij zetten alles in een handig overzicht. De vraagprijs van 45 miljoen euro voor Kalidou Koulibaly remde Chelsea en Everton af. Nu werd de gewezen verdediger van Racing Genk bij Arsenal aangeboden.Sporting Lokeren heeft zich dan weer bij AZ gemeld voor Guus Hupperts. Hij moet de beoogde versterking op de…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 20/07: ex-verdediger Racing Genk nu bij Arsenal aangeboden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *