Is KRC Genk sterk genoeg? “Talenten Bailey en Ndidi lopen er nog rond, ploegen hebben schrik om naar hier te komen”

Is KRC Genk sterk genoeg? “Talenten Bailey en Ndidi lopen er nog rond, ploegen hebben schrik om naar hier te komen” Foto: © photonews 20 juli 2016 11:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk kon zijn ploeg van vorig seizoen grotendeels bijeenhouden en kan volgens velen beter doen dan de vierde plek van vorig jaar. Maar wat moet er voor de fans nog aan de kern toegevoegd worden? De leemte die Christian Kabasele liet, is nog niet opgevuld, maar ook over de plaats onder de lat hebben de fans een duidelijke mening….

Lees verder op Belgium Soccer: Is KRC Genk sterk genoeg? "Talenten Bailey en Ndidi lopen er nog rond, ploegen hebben schrik om naar hier te komen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *