Genk wapent zich tegen extreme hitte: “Maximum vijf uur in de hitte op drie dagen”

Genk wapent zich tegen extreme hitte: “Maximum vijf uur in de hitte op drie dagen” Foto: © photonews 20 juli 2016 08:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk moet donderdagavond komaf maken met het nietige Buducnost Podgorica. Niet het ploegje, maar de temperaturen zijn dé tegenstander van de Limburgers. Het kwik gaat er gemakkelijk richting veertig graden. In België is het warm? Trek eens naar Montenegro, net als de spelers van KRC Genk. Het kwik haalt er gemakkelijk 37 graden. Onder een loden zon gaat de temperatuur dus vlotjes over de veertig. De Smurfen…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk wapent zich tegen extreme hitte: "Maximum vijf uur in de hitte op drie dagen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *