Maes vraagt om versterking: “Ik begin zenuwachtig te worden”

Maes vraagt om versterking: “Ik begin zenuwachtig te worden” Foto: © Photonews 19 juli 2016 20:31<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Voor KRC Genk is het seizoen al begonnen. Peter Maes beseft echter dat kwalificatie tegen FK Buducnost Podgorica niet meteen als een waardemeter kan gezien worden. De coach roept dan ook om versterking. De verwachtingen bij KRC Genk zijn – na het goede slot van het voorbije seizoen – toch wel vrij hoog. Iedereen verwacht dat de Smurfen bovenaan zullen meedraaien. Enig probleem: met Christian Kabasele verloor Genk dé sterkhouder in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes vraagt om versterking: "Ik begin zenuwachtig te worden"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *