Genk-coach Maes: “Ik vrees de hitte in Montenegro”

Behoudens een verrassing plaatst Racing Genk zich donderdag voor de derde voorronde van de Europa League. De Limburgers wonnen vorige week nog hun thuismatch en trekken nu met vertrouwen naar Podgorica.”Toch voorspel ik een moeilijke wedstrijd”, orakelt coach Peter Maes. Door onze 2-0 voorsprong is overschatting heel gevaarlijk. En hoewel het hier ook enorm warm is, vrees ik de hitte in Montenegro.””Bovendien is het terrein in Podgorica een stuk kleiner dan ons eigen veld. Dat vergt zeker wat aanpassing voor mijn spelers. Het wordt daarom zaak om zo snel mogelijk op jacht te gaan naar…

Lees verder op Sporza: Genk-coach Maes: "Ik vrees de hitte in Montenegro"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *