Vreven mist iets bij huidige voetballers

Stijn Vreven was geen technisch verfijnde voetballer. Zijn passage in het profvoetbal ging echter niet onopgemerkt voorbij. Zijn eindeloze grinta maakte hem bijzonder geliefd bij de fans van FC Utrecht en Vitesse. Vreven maakt nu carrire als trainer en mist wat bij de hedendaagse profvoetballers.”Als trainer ben ik mezelf nog niet tegengekomen. In die zin dat ik nog geen speler onder me heb gehad met de mentaliteit van Stijn Vreven. Deze generatie is niet zelfredzaam en zeker niet bemoeizuchtig, wel individualistisch”, stelt hij tegenover het clubblad van Vitesse.Bij die club speelde hij samen met Theo…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vreven mist iets bij huidige voetballers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *