Genk laat zijn oog vallen op verdediger die eerder in belangstelling Anderlecht stond

Genk laat zijn oog vallen op verdediger die eerder in belangstelling Anderlecht stond Foto: © Photonews 18 juli 2016 07:58<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk wil zich nog defensief versterken na het vertrek van Christian Kabasele. En daarbij is het volgens Tsjechische bronnen op het spoor gekomen van een voormalig target van Anderlecht. Het gaat om Jakub Brabec, de verdediger die eerder gelinkt werd aan de Brusselaars. De centrale verdediger van Sparta Praag kost zo’n 1,5 miljoen euro en wil graag vertrekken bij de club. Maar Genk heeft meerdere opties op zijn lijstje…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk laat zijn oog vallen op verdediger die eerder in belangstelling Anderlecht stond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *