‘NEC bereikt akkoord over Anthony Limbombe, maar niet met Club Brugge…’

‘NEC bereikt akkoord over Anthony Limbombe, maar niet met Club Brugge…’ Foto: © photonews 17 juli 2016 17:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het getouwtrek om Anthony Limbombe lijkt een doorbraak te kennen. Zijn huidige broodheer NEC Nijmegen bereikte intussen een akkoord met een van de geïnteresseerde clubs. Uit België liet Club Brugge zijn oog vallen op de vleugelaanvaller, maar de landskampioen moest afrekenen met interesse van onder meer Toulouse. De Zuid-Fransen schakelden inmiddels een versnelling hoger.Toulouse bereikte een overeenkomst met NEC over een transfer van het Genkse jeugdproduct. De club uit de…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘NEC bereikt akkoord over Anthony Limbombe, maar niet met Club Brugge…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *