Genk-spits over het afbeulwerk van Peter Maes: “Dit is 10 keer zwaarder dan wat ik ooit deed, ik overleef het niet”

Genk-spits over het afbeulwerk van Peter Maes: “Dit is 10 keer zwaarder dan wat ik ooit deed, ik overleef het niet” Foto: © photonews 16 juli 2016 13:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met een geforceerde strafschop een een heerlijke 2-0 lag Ally Samatta aan de basis van de gunstige uitgangspositie die KRC Genk afdwong tegen Budućnost Podgorica. Nochtans kende de Tanzaniaan, die de voorkeur kreeg op Nikolaos Karelis, geen gemakkelijke avond. “We waren misschien zenuwachtig omdat we goed wilden starten in deze Europa League”, zocht Samatta na het EL-voorrondeduel naar een verklaring….

Lees verder op Belgium Soccer: Genk-spits over het afbeulwerk van Peter Maes: "Dit is 10 keer zwaarder dan wat ik ooit deed, ik overleef het niet"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *