Dat Wilmots tegen Wales niet voor Kabasele koos, blijft nazinderen in Genk: “Die beslissing heeft hem zijn kop gekost”

Dat Wilmots tegen Wales niet voor Kabasele koos, blijft nazinderen in Genk: “Die beslissing heeft hem zijn kop gekost” Foto: © photonews 16 juli 2016 07:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Voormalig bondscoach Marc Wilmots koos in de fatale kwartfinale tegen Wales niet voor Christian Kabasele, wél voor Jason Denayer om de achterhoedeproblemen op te lossen. Een zet die enkele weken na de EK-uitschakeling nog nazindert in Genk. De Belgische verdediger werd na een sterk seizoen met KRC Genk, waarin hij geen minuut miste, als laatste bij de selectie van de Rode…

Lees verder op Belgium Soccer: Dat Wilmots tegen Wales niet voor Kabasele koos, blijft nazinderen in Genk: "Die beslissing heeft hem zijn kop gekost"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *