Simaeys gelooft in de kansen: “OH Leuven behoort tot kransje kanshebbers”

Simaeys gelooft in de kansen: “OH Leuven behoort tot kransje kanshebbers” Foto: © Photonews 15 juli 2016 07:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met Jeroen Simaeys heeft OH Leuven een bekende naam binnengehaald. De verdediger ligt momenteel nog even in de lappenmand, maar heeft veel honger om de fusieclub de weg te tonen. Vier jaar Club Brugge, drie jaar KRC Genk en dan nog eens buitenlandse lucht opsnuiven in Rusland. We willen maar zeggen: OH Leuven heeft met Jeroen Simaeys een ervaren pion naar Den Dreef gehaald.Bovendien kent de verdediger het huis. In 1994 tekende…

Lees verder op Belgium Soccer: Simaeys gelooft in de kansen: "OH Leuven behoort tot kransje kanshebbers"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *