Racing Genk verliest De Camargo en Sekou Cissé

FC Apoel Nicosia en KRC Genk bereikten vandaag een akkoord over de transfer van Igor De Camargo. De Braziliaanse Belg verlaat KRC Genk en sluit vandaag aan bij zijn nieuwe ploeg in Cyprus. Ook de Ivoriaan Sekou Cissé vertrekt bij Racing Genk. Hij tekende bij de Franse tweedeklasser Gazélec Ajaccio. De Camargo keerde afgelopen seizoen terug naar Genk, de ploeg waarbij hij in 2002 zijn eerste stappen zetten in de Belgische eerste klasse. Tussendoor speelde hij voor Heusden-Zolder, opnieuw Genk, FC Brussels, Standard Luik, Borussia Mönchengladbach, TSG 1899 Hoffenheim en opnieuw Standard Luik.De Camargo werd in 2008…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: Racing Genk verliest De Camargo en Sekou Cissé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *