KVC Westerlo heeft (eindelijk) voormalig Ivoriaans international te pakken

KVC Westerlo heeft (eindelijk) voormalig Ivoriaans international te pakken Foto: © photonews 15 juli 2016 19:08<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is nu ook door KVC Westerlo officieel bekendgemaakt. De Ivoriaan Igor Lolo heeft een contract van één seizoen in de Kempen getekend. Lolo kwam al in de winterstop van vorig seizoen bij Westerlo terecht, maar door blessures en transferperikelen kwam hij nog niet in actie voor Westerlo. Vrijdag heeft de ex-international van Ivoorkust een contract getekend. Lolo gaat een jaar aan de…

Lees verder op Belgium Soccer: KVC Westerlo heeft (eindelijk) voormalig Ivoriaans international te pakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *