KRC Genk verpatst overbodige aanvaller aan het Franse AS Ajaccio

KRC Genk verpatst overbodige aanvaller aan het Franse AS Ajaccio Foto: © Photonews 15 juli 2016 20:33<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk hoeft het komende seizoen niet meer op aanvaller Sekou Cissé te rekenen. De Ivoriaanse aanvaller verruilt de Limburgse club voor de Franse tweedeklasser AS Ajaccio. Cissé zat bij KRC Genk op een zijspoor en mocht daarom de club verlaten. Met de Franse tweedeklasser Ajaccio heeft de aanvaller dus al een nieuwe club gevonden. De Ivoriaan kwam in 2014 over van Feyenoord, maar werd afgelopen seizoen al uitgeleend aan Sochaux.Cissé tekende…

Lees verder op Belgium Soccer: KRC Genk verpatst overbodige aanvaller aan het Franse AS Ajaccio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *