Volkomen onbekende Montenegrijnen mogen KRC Genk niet in de problemen brengen tijdens eerste afspraak richting Europa League

Volkomen onbekende Montenegrijnen mogen KRC Genk niet in de problemen brengen tijdens eerste afspraak richting Europa League Foto: © photonews 14 juli 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na amper drie weken voorbereiding moet KRC Genk aan de bak in een duel met inzet. In de tweede voorronde van de Europa League wacht het volkomen onbekende Buducnost Podgorica. Racing Genk is tweeënhalve week voor de Belgische competitiestart nog in volle opbouw. De Limburgers zoeken nog steeds naar een opvolger voor de vertrokken Christian Kabasele. En ook op de linksachter wil Peter Maes…

Lees verder op Belgium Soccer: Volkomen onbekende Montenegrijnen mogen KRC Genk niet in de problemen brengen tijdens eerste afspraak richting Europa League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *