Live: Samatta start in de spits, Buyens vervangt geblesseerde Pozuelo

Live: Samatta start in de spits, Buyens vervangt geblesseerde Pozuelo Foto: © photonews 14 juli 2016 20:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na amper drie weken voorbereiding moet KRC Genk aan de bak in een duel met inzet. In de tweede voorronde van de Europa League wacht het volkomen onbekende Buducnost Podgorica. Racing Genk is tweeënhalve week voor de Belgische competitiestart in volle opbouw. De Limburgers zoeken nog steeds naar een opvolger voor Christian Kabasele. En ook op de linksachter wil Peter Maes na het vertrek van Brian Hamalainen naar Zulte Waregem er…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Samatta start in de spits, Buyens vervangt geblesseerde Pozuelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *