Alejandro Pozuelo geblesseerd en Leon Bailey oververmoeid, Peter Maes geeft de nodige stand van zaken

Alejandro Pozuelo geblesseerd en Leon Bailey oververmoeid, Peter Maes geeft de nodige stand van zaken Foto: © photonews 14 juli 2016 23:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk moest in zijn Europees voorrondeduel aan de bak zonder Alejandro Pozuelo. De Spanjaard viel op de laatste training geblesseerd uit. In onze live gaven we al mee dat de spelmaker zich blesseerde aan de bil. “Hij heeft een klein scheurtje opgelopen en er stapelde zich wat vocht op”, liet coach Peter Maes op zijn persbabbel weten.”Dan verlies je automatisch creativiteit op het middenveld. Dat…

Lees verder op Belgium Soccer: Alejandro Pozuelo geblesseerd en Leon Bailey oververmoeid, Peter Maes geeft de nodige stand van zaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *