KRC Genk reageert op miljoenenbod op Nikolaos Karelis

KRC Genk reageert op miljoenenbod op Nikolaos Karelis Foto: © photonews 13 juli 2016 07:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Bologna en Nottingham Forest azen op Nikolaos Karelis. Meer zelfs: er wordt gewag gemaakt van een bod van een slordige zeven miljoen euro voor de Griekse aanvaller. KRC Genk veegt een transfer van tafel. “We hebben geen enkel bod ontvangen voor Nikolaos Karelis”, is KRC Genk in Het Laatste Nieuws heel duidelijk. “Er bestaat voor ons ook geen scenario waarin de aanvaller onze club zal verlaten.”Met andere woorden: de Smurfen laten de Griekse…

Lees verder op Belgium Soccer: KRC Genk reageert op miljoenenbod op Nikolaos Karelis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *