Genk moet al vol aan de bak in Europa League: “Zware voorbereiding is geen excuus”

Donderdag ontmoet Racing Genk Buducnost Podgorica uit Montenegro in de heenmatch van de tweede voorronde van de Europa League. Volgens coach Peter Maes moeten de Limburgers absoluut doorstoten naar de volgende ronde. “We hebben een zware voorbereiding achter de rug, maar dat mag geen excuus zijn om ons niet te kwalificeren”, aldus Maes woensdag tijdens een persbabbel. Kapitein Thomas Buffel wil in de thuismatch van donderdag al een flinke tik uitdelen, zodat Genk met een gerust gemoed naar Montenegro kan trekken. Racing Genk 14/07 20:00 Buducnost Podgorica “Er zijn niet echt zwakkere ploegen in de Europa League”, zei…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: Genk moet al vol aan de bak in Europa League: “Zware voorbereiding is geen excuus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *