De Camargo niet in Genkse wedstrijdselectie: ‘Aanvaller onderhandelt momenteel met buitenlandse topclub’

De Camargo niet in Genkse wedstrijdselectie: ‘Aanvaller onderhandelt momenteel met buitenlandse topclub’ Foto: © Photonews 13 juli 2016 14:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk begint morgen als eerste Belgische club aan het nieuwe voetbalseizoen. Igor De Camargo geeft verstek voor de Europese voorrondewedstrijd. KRC Genk begint morgen de zoektocht naar een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Eerste opdracht: het onbekende Buducnost Pogdorica opzij zetten. Het Laatste Nieuws laat weten dat het zal gebeuren zonder Igor De Camargo. De voormalige Rode Duivel zit niet in de wedstrijdselectie. En dat heeft een…

Lees verder op Belgium Soccer: De Camargo niet in Genkse wedstrijdselectie: ‘Aanvaller onderhandelt momenteel met buitenlandse topclub’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *