Genk Ladies beleefde een erg drukke transferzomer: 17 nieuwkomers!

Genk Ladies beleefde een erg drukke transferzomer: 17 nieuwkomers! Foto: © Jill Delsaux 12 juli 2016 18:33<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Genk Ladies zullen er volgend jaar helemaal anders uit zien dan afgelopen seizoen. Eens te meer willen de Limburgers ook bij de vrouwen meespelen in de top-4. Al zijn er geen play-offs meer in de Super League. Met spelverdeler Lien Mermans (Lierse en Red Flames), Sylke Calleeuw (PSV), Silke Leynen (Lierse) en Gwen Duijsters (Louwel, nationale U17) werd er heel wat aanvallende sterkte binnengehaald.”Zij moeten het vertrek van…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk Ladies beleefde een erg drukke transferzomer: 17 nieuwkomers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *