Anderlecht vrouwen ook op stage, maar naar Zwitserland

Anderlecht vrouwen ook op stage, maar naar Zwitserland Foto: © Louis Evrard 12 juli 2016 11:07<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De vrouwen van Anderlecht stonden na de reguliere competitie nog op kop in de Belgische Super League, maar na mindere play-offs werd naast de titel gegrepen. Dat moet dit jaar anders, het oefenprogramma is alvast bekend. Anderlecht wil het dit jaar waarmaken en de titel pakken. In de Super League met 7 teams willen ze er staan van eind augustus tot begin mei. Daartoe beginnen ze eind juli met een druk oefenschema: twee wedstrijden op…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht vrouwen ook op stage, maar naar Zwitserland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *