De dag van de finale en toch nog ‘stille’ kritiek bij Franse kranten: “Het was makkelijk”

De dag van de finale en toch nog ‘stille’ kritiek bij Franse kranten: “Het was makkelijk” 10 juli 2016 13:23<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Frankrijk leeft naar vanavond 21u toe. De Fransen gaan voor de hoogste eer, voor de derde keer als ze een toernooi zelf organiseerden. Maar zelfs nu nog klinken kritische noten in de Franse pers. L’Equipe, de toonaangevende Franse sportkrant heeft het vandaag meer over de ‘gemakkelijke’ weg van Frankrijk en Portugal naar de finale. “Portugal ontmoette geen enkele ploeg die ooit al een finale van…

Lees verder op Belgium Soccer: De dag van de finale en toch nog ‘stille’ kritiek bij Franse kranten: "Het was makkelijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *