Voormalig Racing Genk-aanvaller is grof wild, maar met landskampioen Club Brugge is er géén contact

Voormalig Racing Genk-aanvaller is grof wild, maar met landskampioen Club Brugge is er géén contact Foto: © photonews 09 juli 2016 11:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge is met de komst van Tomas Pina volop in actie geschoten op de transfermarkt. Vanuit Nederland sijpelde het bericht binnen dat blauw-zwart intussen ook informeerde naar Anthony Limbombe (21). De voormalige KRC Genk-aanvaller speelde zich met zijn zeven goals voor Eredivisionist NEC Nijmegen in de kijker, maar van concrete belangstelling uit West-Vlaanderen is op dit moment geen sprake. Vanuit de entourage…

Lees verder op Belgium Soccer: Voormalig Racing Genk-aanvaller is grof wild, maar met landskampioen Club Brugge is er géén contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *