Transfergeruchten 07/07: Lombaerts kan naar topcompetitie, Genk heeft vervanger voor Kabasele beet

Transfergeruchten 07/07: Lombaerts kan naar topcompetitie, Genk heeft vervanger voor Kabasele beet Foto: © Photonews 07 juli 2016 09:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het EK is aan de laatste dagen bezig en dat is duidelijk te merken op de geruchtenmolen. Ook vandaag kwamen er weer een pak binnen op onze redactie. Wij goten alles in een handig overzicht. Denis Odoi heeft zijn droomtransfer zo goed als beet. Het Nieuwsblad meldt dat hij een akkoord heeft met Fulham FC. Normaal gezien legt hij vandaag nog de medische proeven af.Nicolas Lombaerts kan naar Schalke04….

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 07/07: Lombaerts kan naar topcompetitie, Genk heeft vervanger voor Kabasele beet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *