OEFENMATCHEN. Genk wint van tweedeklasser, jong Lokeren voorbij Deense middenmoter

Racing Genk en Sporting Lokeren hebben donderdag beide een oefenwedstrijd afgewerkt. Racing Genk, dat volgende week Europees speelt, versloeg Lommel met 0-4. Genk speelde met zijn sterkste elf. Lokeren haalde het met 1-0 van het Deense Nordsjaelland. Bij Lokeren kwamen vooral jongeren aan de aftrap. Lommel United – Racing Genk: 0-4Racing Genk speelde tegen Lommel zijn voorlaatste oefenwedstrijd voor het Europa League-duel van volgende week donderdag. Peter Maes stelde dan ook elf jongens op die ook hoogstwaarschijnlijk zullen starten tegen het Montenegrijnse Podgorica. Iets na het halfuur kwam Genk op voorsprong na een rake kopbal van Kumordzi, twee…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: OEFENMATCHEN. Genk wint van tweedeklasser, jong Lokeren voorbij Deense middenmoter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *