Vossen: Kwetsende dingen uit Genk

Jelle Vossen is sinds zijn opmerkelijke transfer naar Club Brugge vijand nummer n van de Genk-fans. De 27-jarige aanvaller trok in juli vorig jaar van Racing Genk naar het Engelse Burnley. Eind augustus al zorgde Vossen voor d transfer van de zomermercato door bij vijand Club Brugge te tekenen.Ik heb heel veel kritiek en kwetsende dingen uit Genk moeten slikken en in mijn ogen kon ik die kritiek met maar n…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vossen: Kwetsende dingen uit Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vossen: Kwetsende dingen uit Genk

Jelle Vossen is sinds zijn opmerkelijke transfer naar Club Brugge vijand nummer n van de Genk-fans. De 27-jarige aanvaller trok in juli vorig jaar van Racing Genk naar het Engelse Burnley. Eind augustus al zorgde Vossen voor d transfer van de zomermercato door bij vijand Club Brugge te tekenen.Ik heb heel veel kritiek en kwetsende dingen uit Genk moeten slikken en in mijn ogen kon ik die kritiek met maar n…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vossen: Kwetsende dingen uit Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *