Vossen: “Ik kon de kwetsende woorden uit Genk enkel weerleggen met een titel”

Vossen: “Ik kon de kwetsende woorden uit Genk enkel weerleggen met een titel” Foto: © Photonews 06 juli 2016 20:46<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Jelle Vossen was vorig seizoen dan wel niet altijd een basisspeler bij Club Brugge, maar de aanvaller kon wel heel aardige statistieken voorleggen. Hij komt nog een laatste keer terug op zijn opmerkelijke overstap. Opmerkelijk was het allerminst. Jelle Vossen vertrok bij KRC Genk voor een Engels avontuur bij Burnley FC, maar zette amper enkele weken later zijn handtekening onder een contract bij Club Brugge.”Er is geen haar…

Lees verder op Belgium Soccer: Vossen: "Ik kon de kwetsende woorden uit Genk enkel weerleggen met een titel"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *