Transfergeruchten 06/07: KV Kortrijk ziet spits definitief vertrekken en PSG mikt op Schweini

Transfergeruchten 06/07: KV Kortrijk ziet spits definitief vertrekken en PSG mikt op Schweini Foto: © Photonews 06 juli 2016 13:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Kenneth Zohoré is voor drie jaar van Cardiff City. Afgelopen seizoen werde de aanvaller van KV Kortrijk al uitgeleend aan de zusterclub uit…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 06/07: KV Kortrijk ziet spits definitief vertrekken en PSG mikt op Schweini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *