Kalender en reeksindeling tweede nationale bekend: Club Brugge, Cercle Brugge, KV Mechelen, …

Kalender en reeksindeling tweede nationale bekend: Club Brugge, Cercle Brugge, KV Mechelen, … Foto: © Philip Kennes 06 juli 2016 20:22<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De kalender in tweede nationale bij de vrouwen is bekend. En dat heeft meteen enkele leuke affiches op de eerste speeldag opgeleverd. Net als in eerste klasse begint ook in tweede nationale de competitie op 3 september. In tweede nationale A is dit de eerste speeldag, met meteen Cercle tegen Sinaai en Beveren tegen Club Brugge. Twee duels…

Lees verder op Belgium Soccer: Kalender en reeksindeling tweede nationale bekend: Club Brugge, Cercle Brugge, KV Mechelen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *