Ayub Masika definitief van Genk naar Lierse

Foto: TOM GOYVAERTS/GMAX Agency Lierse SK en KRC Genk bereikten vandaag een akkoord over de definitieve transfer van Ayub Masika naar Lierse. De aanvaller speelde reeds sinds september 2014 op huurbasis voor SK Lierse. Er was de voorbije dagen nog wat onduidelijkheid over de deinitieve aankoop. Lierse zat al rond de tafel met RC Genk, maar een akkoord sleepte lang aan. De pijlsnelle Keniaan zou vanwege interlandverplichtingen sowieso wat later aansluiten bij Lierse.Hoofdcoach Eric Van Meir blikte alvast met tevredenheid terug op de eerste werkweek met zijn kern. “We hebben er nu tien trainingen…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: Ayub Masika definitief van Genk naar Lierse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *