OHL wordt leeggeroofd: deze spelers blijven van de typeploeg van vorig jaar nog over

OHL wordt leeggeroofd: deze spelers blijven van de typeploeg van vorig jaar nog over Foto: © sdg 05 juli 2016 20:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wie de komende weken een duel van Oud-Heverlee Leuven bijwoont, zal de wenkbrauwen fronsen. De fusieclub lijkt lang niet meer op de ploeg die vorig seizoen de thuismatchen met aanvallend voetbal vermaakte. OH Leuven speelde zijn laatste wedstrijden van vorig seizoen op het niveau van een middenmoter in eerste klasse, maar kon de degradatie niet verijdelen. Nochtans kende de fusieclub heel wat fraaie spelers waar de fans…

Lees verder op Belgium Soccer: OHL wordt leeggeroofd: deze spelers blijven van de typeploeg van vorig jaar nog over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *