Kabasele is Racing Genk dankbaar

Christian Kabasele beleeft gouden tijden. Geliefd en geprezen bij Racing Genk, plots Rode Duivel en een EK mogen meemaken, een lucratieve transfer naar een ploeg uit de Premier League. De centrale verdediger neemt op mooie wijze afscheid.Het Londense Watford betaalt 10 miljoen euro voor Christian Kabasele, die twee jaar geleden transfervrij overkwam van AS Eupen.”Ik zal nooit vergeten wat deze club voor mij heeft gedaan. Ik wil iedereen bedanken: de staf, de medespelers, de supporters en de terreinverzorgers. Het is dankzij hun inzet dat ik deze stap kan zetten”, stelt Kabasele in een interview met…

Lees verder op Voetbal Belgie: Kabasele is Racing Genk dankbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *