Batshuayi, Hazard, Courtois én gewezen Genk-verdediger Koulibaly? Engelse pers smult van het nieuwe Chelsea

Batshuayi, Hazard, Courtois én gewezen Genk-verdediger Koulibaly? Engelse pers smult van het nieuwe Chelsea Foto: © photonews 05 juli 2016 20:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na een baalseizoen van formaat wil Chelsea FC volgend jaar opnieuw de hoofdvogel afschieten in de Premier League. En dus roeren de Londenaars zich stevig op de transfermarkt. Michy Batshuayi is de eerste naam die zijn krabbel onder een vijfjarig contract zette, maar heel wat andere jongens zitten nog in de pijplijn. Zo werden onder meer Alvaro Morata (Juventus), Antonio Candreva (Lazio) en voormalig Racing Genk-verdediger…

Lees verder op Belgium Soccer: Batshuayi, Hazard, Courtois én gewezen Genk-verdediger Koulibaly? Engelse pers smult van het nieuwe Chelsea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *