Transfergeruchten 03/07: Real wil shoppen bij Atlético, Everton of Engelse topclub voor Witsel?

Transfergeruchten 03/07: Real wil shoppen bij Atlético, Everton of Engelse topclub voor Witsel? Foto: © Photonews 03 juli 2016 10:22<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Jeroen Simaeys keert terug naar Den Dreef. Hij moet er de leider van de defensie gaan worden. Grzegorz Krychowiak trekt – in navolging van coach Emery…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 03/07: Real wil shoppen bij Atlético, Everton of Engelse topclub voor Witsel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *