‘Italiaanse topclub probeert Bailey weg te kapen bij KRC Genk’

‘Italiaanse topclub probeert Bailey weg te kapen bij KRC Genk’ 03 juli 2016 15:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Leon Bailey brak onlangs zijn contract bij KRC Genk open tot medio 2020, maar dat schrikt geïnteresseerde clubs niet af. Zo wil AFC Fiorentina de flankaanvaller naar Italië halen. La Gazzetta dello Sport komt met het nieuws naar buiten. En de Italiaanse sportkrant is natuurlijk niet de eerste de beste in het medialandschap. AFC Fiorentina aast dus op Leon Baily. Al is de kans klein dat la Viola ook de slag zal thuishalen. Ajax probeerde…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Italiaanse topclub probeert Bailey weg te kapen bij KRC Genk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *