Erg opvallend: Simaeys verlaat Samara … en keert terug naar Belgische club met ambitie

Erg opvallend: Simaeys verlaat Samara … en keert terug naar Belgische club met ambitie 03 juli 2016 14:46<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Jeroen Simaeys maakt een wel erg opvallende overstap van het Russische Samara. Hij zal opnieuw op de Belgische velden te zien zijn. Maar niet in eerste klasse A. Neen, Jeroen Simaeys gaat namelijk de defensie van OH Leuven in 1B versterken. Dat hebben de Leuvenaars laten weten op hun webstek. Hij is een jeugdproduct van Leuven.”Jeroen vond het echter tijd om opnieuw dichter bij huis te voetballen en om te…

Lees verder op Belgium Soccer: Erg opvallend: Simaeys verlaat Samara … en keert terug naar Belgische club met ambitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *