‘Watford wil nóg een smaakmaker bij Genk weghalen’

‘Watford wil nóg een smaakmaker bij Genk weghalen’ Foto: © Photonews 02 juli 2016 11:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Watford haalde eerder deze week al Christian Kabasele weg bij KRC Genk, maar de Engelsen hopen nog eens zaakjes te doen met de Limburgers. De Premier League-club is blijkbaar ook ontzettend gecharmeerd door… Wilfred Ndidi. De jonge centrale middenvelder speelde een sterk seizoen onder de vleugels van Peter Maes en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Maes wil de Nigeriaan heel graag nog een seizoen in de Luminus Arena houden, maar dat lijkt geen…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Watford wil nóg een smaakmaker bij Genk weghalen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *