Transfergeruchten 02/07: Liverpool wijst eerste bod op Benteke af, Witsel écht op weg naar Premier League en nog veel meer

Transfergeruchten 02/07: Liverpool wijst eerste bod op Benteke af, Witsel écht op weg naar Premier League en nog veel meer Foto: © Photonews 02 juli 2016 11:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Club Brugge heeft aanbiedingen op Hans Vanaken binnengekregen. Maar het is duidelijk: blauw-zwart wil zijn spelmaker niet…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 02/07: Liverpool wijst eerste bod op Benteke af, Witsel écht op weg naar Premier League en nog veel meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *