Transfergeruchten 01/07: De solden zijn echt begonnen… Pogba stap dichter bij Manchester United, Manchester City heel bedrijvig

Transfergeruchten 01/07: De solden zijn echt begonnen… Pogba stap dichter bij Manchester United, Manchester City heel bedrijvig Foto: © Photonews 01 juli 2016 10:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zette alle transfergeruchten (en officiële transfers) op een rijtje. ​Manchester City heeft opnieuw een knappe transfer gerealiseerd. De Spanjaard Nolito komt over van Celta Vigo. Lees hier het uitgebreide…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 01/07: De solden zijn echt begonnen… Pogba stap dichter bij Manchester United, Manchester City heel bedrijvig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *