Opnieuw Rode Duivel die transfer regelt tijdens EK: Kabasele naar Premier League (en Genk bevestigt)

Christian Kabasele met manager Mogi Bayat Foto: Twitter Christian Kabasele verlaat RC Genk en trekt naar de Premier League. De centrale verdediger kan na het EK met de Rode Duivels een contract ondertekenen bij Watford. Dat bevestigt Genk vandaag in een persbericht. Genk en Watford hebben een overeenkomst bereikt over de definitieve transfer, Kabasele had al een persoonlijk akkoord met de club, zo maakte Racing Genk vrijdag bekend. Kabasele, die bij de Genkenaars vicekapitein was, kwam in 2014 transfervrij over van Eupen. Het afgelopen seizoen speelde hij als enige veldspeler in de Belgische competitie iedere…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: Opnieuw Rode Duivel die transfer regelt tijdens EK: Kabasele naar Premier League (en Genk bevestigt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *