Oefenwedstrijden: KV Kortrijk en KRC Genk halen zwaar uit, Gent iets zuiniger

Oefenwedstrijden: KV Kortrijk en KRC Genk halen zwaar uit, Gent iets zuiniger Foto: © photonews 01 juli 2016 22:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Om op te warmen voor de kwartfinale tussen Wales en België haspelden verschillende eersteklassers nog een oefenwedstrijd af. Tegen ploegen uit lagere divisies en dat betekende dus schietoefeningen. WS Lauwe – KV Kortrijk 0-7KV Kortrijk kende geen genade met de buren van WS Lauwe. 0-7 werd het voor De Kerels. Bocholt – KRC Genk 0-5In Limburg hield KRC Genk het net iets rustiger. De mannen van Peter Maes haalden het met een forfaitscore…

Lees verder op Belgium Soccer: Oefenwedstrijden: KV Kortrijk en KRC Genk halen zwaar uit, Gent iets zuiniger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *